ورق العنب والكرنب
ورق العنب والكرنب من الخضروات اللى الجميع بيحبها وهى
محشيه وهى من الخضروات اللى سهل أوى تحفظيها فى الفريزر وتطلعيها زى ما هى وجاهزة
على الحشو وتحضريها للعزومات أو فى رمضان.
أولاً :-كلنا بنعرف ندبل الكرنب وورق العنب يعنى لو
عندنا كرنبه بنقطع ورقها ونفصله عن الراس ونغسله ونحطه فى ماء مغلى على النار لمدة
دقيقه أو أكثر فليلاً وهتلاحظى تغير اللون
وكذلك ورق العنب بنقطع العنقود بتاعه ونغسله وبرضه بنحطه
دقيقه على النار فى ماء مغلى.
ثانياً :- ننشل الورق سواء كرنب أو ورق عنب ونسيبه يبرد
وندخله الفريزر فى أكياس ثلاجه ونخرجه من الفريزر قبل الحشو بساعه عشان الثلج يسيح.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق