الأحد، 16 أكتوبر 2011

طريقة عمل الدجاج المقرمش



 المقادير :-
 دقيق ذره-
لبن بودره-
كورن فليكس مطحون خشن-
جميع التوبل حسب الرغبه -
بيض ولبن-
1-تسلق الدجاجه المقطعه فى ماء مغلى مع البصل وورق لوروا وحبهان وبهارات وفلفل وملح وعند الوصول لتمام النضج ننشلها
2- نتركها تبرد ونرش عليها قليل من الفلفل الأسود .
3 _ نرش عليها شويه لبن البودره ونحطها فى دقيق الذره
4 _ نتركها فى الثلاجه ساعه
5 _ نضع مقلاه زيت غزير على النار
6 _ نضرب بيضه فى شويه لبن وحطى قطعه الفراخ فيها وثم فى الكورن فليكس المطحون خشن
7 _ وتقلى فى الزيت الغزير
 8- طلعيها على مناديل مطبخ حتى تمتص الزيت وتقدم مع السلطه والبطاطس المحمره



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق